Sidor

22 feb. 2012

Popup kort!!

Såg denna Free Standing popup kort i Ett trykk, tror det var det senaste nummret, och var ju bara tvungen och prova, så här blev den :)

19 feb. 2012

Söta Mimosa!!

Såja nu har jag äntligen fått ihop ett kort, har förmågan att välja papper m.m i flera dagar och så blir det det man hade från första början ialf,  börjar undra om man har för mycket av allt, eller kan man få för mycket =).  Men till slut så fick jag ihop att kort med söta Mimosa :).
Stämplarna kommer från Bildmålarna (Mimosa med hatt och bänk med katt) som jag maskat :). Motiven har jag färglagt med Promakers.

13 feb. 2012

Mad Skillz

Har fått beställning på vänskapskort till Alla hjärtans dag med Kenny K och det fick ju bli denna =).
Stämpeln är ju Kenny K (Mad Skillz) , I love it :)

10 feb. 2012

Kenny K (Vikki Lee Vicious)

Som ni redan vet så är jag ju väldigt förtjust i dessa Kenny K stämplar, så nu kommer det en till =)

8 feb. 2012

Cool kille

Skulle göra ett kort till en kille som spelar och älskar fotboll, nu har jag hållit på med det här kortet ett bra tag, tänk att jag har såå himla svårt med killkort, det får inte vara för puttinuttigt och det får inte vara si och  så =). Men nu så är den ÄNTLIGEN  färdig och jag kan bara tala om att jag själv är mindre nöjd med den, men jag visar upp den här så får ni ju se själva :). Men nu får den ialf duga =).


Stämpeln kommer från PhunnyFace (Cool kille).

4 feb. 2012

Äntligen ett kort :)

Äntligen har man fått nåt gjort, inspirationen ligger lite nere just, bara vänder och vrider på alla dessa papper, och så kan jag inte bestämma mig =)
Men fick beställningar till Alla hjärtans dag på vänskapskort, så nu måste jag få tummen ur =)
Stämpeln är Wee Stamps ( Suzi With Bunny)