Sidor

20 maj 2013

Turkost kort!

Hejsan!!

jag var med på en 48-timmars utmaning på Facebook. Passar ju perfekt för mig som är en långsam scrappare och lite sen i starten, måste ju hinna tänka också :) . Halva tiden brukar gå till att testa olika saker och innan jag väl bestämt mig så brukar tiden ha gått ut ;) . Så 48-timmars utmaning är lite lagom för mig.
Utmaningen skulle gå i turkost.
KRAMAR MAJSAN

11 kommentarer:

 1. WOW så snyggt! Ja, 48 timmar skulle nog passar mig också, som är så långsam. Kan verligen inte skapa under stress. Jättesnygga dies, fjärilarna är en av mina favoriter! Så snygg insida också! Må så gott! kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Härligt kort du gjort till utmaningen, hoppas du går långt, Ditt kort år så snyggt med allt, älskar flagg bannern , du har verkligen fått till det.
  Ha nu en underbar dag , kramiz från Titti

  SvaraRadera
 3. Åh så härligt. Jag gillar ju turkost! Verkligen underbart kort med härliga detaljer. Som alltid så snygga dies :)

  Ahaa så det finns en grupp med 48 timmas utmaningar! Ja men du verkar ju vara som jag, att halva tiden går ut på att testa sig fram till hur man vill ha det :)

  Ha det bäst! Kram

  SvaraRadera
 4. Turkost......löööööv it!!! Ett superhärligt turkost kort vännen!! =)

  Kramen

  SvaraRadera
 5. Ett vackert kort i härlig färg,
  turkost är riktigt snyggt.
  Både ut- och insida är full av fina detaljer,
  ett kort man blir glad av :)
  Ha en bra vecka.
  Kram

  SvaraRadera
 6. 48-timmar passar mig också jättebra,
  är ju som det,det ska letas pappaer och dekorationer,
  ändra sig och byta lite papper igen :)
  Ditt kort va jättefint, härliga turkosa färger.
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Jättefint!!! Jag tycker det är såå häftigt med monocroma kort men jag tycker också att det är lite svårt att få till dem fint!

  SvaraRadera
 8. Hej kära Majsan!

  Förstår vad du menar.... Jag är inte heller någon snabbscrappare utan vill gärna testa mig fram innan jag limmar fast mina olika dekorationer. Så den här 48-timmars utmaninge skulle även passa mig fint =) Men så vackert ditt slutresultat vart som vanligt!! Med ett jättevackert gamaldags motiv i mitten och alla fina turkosa detaljer. Är så förtjust i allt fint du visar för oss och lika glad blir jag varje gång du kikat in och lämnat dina gulliga komentarer inne hos mig. Du gör mig alltid på så gott humör kära du =)

  Undrar även om det går bra om jag liftar ditt fina studentkort? Vart så förtjust i det snygga med Kenny K stämpeln så jag fundera på att göra nått liknande. Hoppas det går bra för dig?

  BAMSEKRAMAR FRÅN SANDRA!

  SvaraRadera
 9. snyggt kort och lycka till

  SvaraRadera
 10. Nicht nur die Außenseite ist wunderschön gestaltet, auch die Innenseiten gefallen mir sehr gut und machen diese Karte zu einem echten Highlight!
  Liebe Grüße, Bärbel

  SvaraRadera